Skip to main content

Varaosat, tarvikkeet ja työkalut

Meiltä varaosat niin pienkoneisiin kuin autoiluun. Tuotevalikoimamme sisältää monipuolisen valikoiman varaosia, tarvikkeita ja työkaluja. Meiltä saat muun muassa akut, kompressorit, Hitachi sähkötyökalut ja Mirka hiomatarvikkeet.

Akut kulkuneuvoihin ja laitteisiin

  • Henkilöautoihin, moottoripyöriin, mopoautoihin ja skoottereihin

  • Traktoreihin ja  raskaalle kalustolle
  • Pienkoneakut mm. ruohonleikkureihin

  • Veneiden akut

  • Henkilönostimien akut

Akkuvalikoimamme on kattava ja monipuolinen. Löydät meiltä akut erilaisiin kulkuneuvoihin, kuten raskaalle kalustolle, henkilöautoihin ja skoottereihin. Valikoimiimme kuuluvat myös veneiden akut, henkilönostimien akut sekä pienkoneiden akut. Akkujen asennuspalvelumme helpottaa ja nopeuttaa entisestään.

Akkumerkkejä ovat Bosch, Varta, Exide, Crx ja Akropower.


HiKOKI Sähkötyökalut

Hitachin sähkö- ja akkutyökalut ovat kestäviä ja tehokkaita. Työkalut on suunniteltu vaativaan käyttöön ja soveltuvat erinomaisesti ammattilaisille. Työkaluissa on jopa 6,0 ah akut, joista teho ei varmasti lopu kesken. Tuotevalikoimamme kattaa monipuolisesti akku- ja sähkötyökalut sekä tarvikkeet. Tuotteilla on 3 vuoden takuu. Takuu pätee myös akkuihin.


Mirka hiomatarvikkeet

Mirkan hiomatarvikkeet ovat korkeatasoisia ja teknisesti laadukkaita. Tuotteiden etuja ovat nopeus, tehokkuus, laadukas työnjälki ja taloudellisuus. Valikoima pitää sisällään hiomatuotteet, oheistuotteet sekä kokonaiset hiontajärjestelmät. Suoraan varastosta toimitamme muun muassa lamellit, katkaisu- ja hiontalaikat eri materiaaleille sekä nauhahiomakoneen paperit.


Strongline kompressorit

Monipuolinen valikoima eri teholuokkien kompressoreita. Meiltä löydät paineilmakompressorit, mäntäkompressorit sekä suuret ruuvikompressorit. Vaihtoehtoja löytyy sekä harrastuskäyttöön että vaativaan ammattikäyttöön.

Saat meiltä myös Strongline kompressorien huoltopalvelut.


Muu valikoima

Autoluettelo.fi -palvelusta löydät kattavasti autoosi sopivat varaosat ja monipuoliset lisävarusteet, kuten Thule-boxit, telineet, Calix-lämmittimet, öljyt ja kemikaalit.

Kauttamme saat myös Kamasan työkalut.


Varaosat, tarvikkeet ja työkalut jokaiseen tarpeeseen

Olemme palveleva varaosa- ja tarvikeliike Kankaanpäässä. Tuotevalikoimamme on monipuolinen, nykyaikainen ja laajeneva. Tervetuloa myymäläämme – meiltä löydät varaosia, tarvikkeita ja työkaluja moneen käyttötarkoitukseen ja hintatasoon. Varaosat, tarvikkeet ja työkalut yksityisille ja ammattilaisille.

Pyydä tarjous tai tule käymään myymäläämme Kankaanpäähän!

Pentti Korpela Oy
Lorvikatu 3, 38700 Kankaanpää


IKH-työkalut ja -varaosat