Skip to main content

Pienkoneet

Meiltä löydät monipuolisen valikoiman pienkoneita puutarha-, piha- ja metsäkäyttöön. Valikoimaamme kuuluvat muun muassa moottorisahat, raivaussahat, klapikoneet, ruohonleikkurit, lumilingot, aggregaatit, generaattorit sekä Kempin hitsauskoneet.

Edustamme muun muassa Stihl, Viking, Honda, Husqvarna ja AL-KO tuotemerkkejä.


VIKING puutarhakoneet

Viking puutarhakoneet ovat moderneja ja innovatiivisia työkaluja, joilla puutarhasi pysyy kunnossa. Koneiden tinkimätön laatu takaa viimeistellyn työnjäljen ja kauniin puutarhan.

HONDA pienkoneet pihaan, puutarhaan sekä sähkön tuottoon

Honda on maailman suurin moottorivalmistaja. Valikoimastamme löydät niin ruohonleikkurit, ajoleikkurit, trimmerit, jyrsimet, lumilingot, generaattorit, paikallismoottorit kuin vesipumput. Tuotteita sekä kuluttajille että ammattikäyttöön. Takuu 4 vuotta.

Generaattori eli aggregaatti

Generaattori eli aggregaatti kannattaa valita käyttötarkoituksen ja sähköntuottotarpeen mukaan. Mallista riippuen aggregaatilla on mahdollista tuottaa myös huippulaatuista sähkövirtaa esimerkiksi tietokoneille ja puhelimille.

Ruohonleikkurit jokaiseen pihaan

Myymälästämme löytyy monipuolinen valikoima ruohonleikkureita, ajoleikkureita, trimmereitä sekä robottileikkureita, muun muassa Viking- ja Honda-merkeiltä.

Lumilingot

Valikoimastamme löydät lumilingot talven lumitöihin. Hondan lumilingot ovat linkojen aatelia – nämä tehokkaat ja kestävät lumilingot ovat Suomen ostetuimpia ja suosituimpia.

Kemppi hitsauskoneet

Kemppi on suomalainen hitsausalan toimija, joka on perustettu vuonna 1949. Kempin hitsauslaitteet ovat älykkäitä laatutuotteita, joista löytyy vaihtoehtoja kuluttajatuotteista aina vaativaan ammattikäyttöön ja teollisiin tarpeisiin. Kempin hitsauslaitteilla voit parantaa hitsaustyön arvoa huomattavasti.

AL-KO klapikoneet ja halkomakoneet

Klapikone on oiva apu polttopuiden tekoon. Jos teet vähän puita, AL-KOn laadukas klapikone on erinomainen valinta.

Valikoimastamme löydät myös AL-KO halkomakoneet pieneen tai suureen käyttöön. Halkaisukoneissa oleva kahden käden toiminto varmistaa korkeimman mahdollisen turvallisuustason. Suosittelemme esimerkiksi AL-KO Khs 5204 5T vaaka halkomakonetta, joka on testimenestyjä peräti 5 tonnin puristusvoimalla. Teho 2200W 230V. Paino 47kg. Kone säästää tilaa ja on liikuteltavissa – ihanteellinen maksimissaan 52 cm:n puupölleille.

AL-KO tuotteilla on 3 vuoden takuu.

Huolto ja varaosat

Olemme valtuutettu Stihl-, Viking- ja Honda-huolto sekä -takuukorjaamo. Saat meiltä myös varaosat tuotteisiin.

Pienkoneita jokaiseen tarpeeseent

Tervetuloa palvelevaan pienkonemyymäläämme Kankaanpäähän! Palvelemme asiakkaitamme rautaisella otteella ja yli 30 vuoden kokemuksella. Laajasta tuotevalikoimastamme löydät varmasti käyttötarkoitukseesi ja budjettiisi parhaiten sopivat tuotteet. Pienkoneet yksityis- ammatti- ja teollisuuskäyttöön.

Pyydä tarjous tai tule käymään palvelevaan pienkonemyymäläämme Kankaanpäähän!